Opskrivning på venteliste

Her kan du finde information om datoer for afholdelse af og tilmelding til informationsmøder i Børneøen Bonsai. Opskrivning til ventelisten foregår udelukkende på disse informationsmøder, som vi afholder ca. 4 gange årligt. Der er således ikke mulighed for at blive opskrevet på ventelisten ved at kontakte os via telefon eller e-mail, da det er vigtigt for os, at vi har hilst på hinanden først og haft tid til at fortælle om vores pædagogik. Vi arrangerer ikke særskilte rundvisninger ud over disse dage, og vi frabeder os også uanmeldte “kigge-besøg”, da vi gerne vil holde vores fokus på børnene i dagligdagen og værne om den ro og tryghed, som vi ved er så vigtig for dem.

På vores informationsmøder vil alle forældre blive præsenteret for vores pædagogiske grundlag og få indsigt i, hvad det vil sige at have sit barn i en Rudolf Steiner-institution som vores. Vi giver en masse praktisk information, drøfter gensidige forventninger, og der kan stilles spørgsmål om det, I måtte have på hjerte. Herefter går vi en runde i huset, så I kan få en fornemmelse af stemningen i huset og faciliteterne i børnenes omgivelser.

Vær opmærksom på, at informationsmøderne afholdes uden børn – vi vil gerne skåne børnene for al den voksensnak, og da der ofte er mange mennesker tilstede til møderne, kan det være vanskeligt for barnet at kravle rundt og lege på gulvet. Børn under 1 år kan naturligvis medbringes, hvis du har svært ved at finde en pasningsløsning, og der er mulighed for at stille en lift i et tilstødende lokale, hvis barnet sover, når du ankommer.

Datoer for kommende informationsmøder vil fremgå her på vores hjemmeside og opdateres løbende. Tilmelding til informationsmøderne er nødvendig og skal foretages via formularerne herunder:

Henvendelser vedrørende ventelisten:

Vi besvarer så vidt muligt spørgsmål vedrørende ventelisten i vores telefontid – alle henvendelser på tlf. 39 30 19 20

Charlottenlund og Amager: Tirsdage kl. 9.00 – 10.00 

– Espergærde: Onsdage i LIGE UGER kl. 9.00 – 10.00

Hvis telefonen ikke besvares, kan det skyldes, at vi er optaget i andet opkald.
.

Hvordan ventelisten fungerer:

Ventelistebegrebet giver fra tid til anden anledning til misforståelser og i nogle tilfælde skuffelser. Derfor en lille forklaring:
Vi tilbyder pladser efter følgende kriterier: Søskendebørns fortrinsstilling, kønsmæssig fordeling, årgange, kommunehensyn og opskrivningstidspunkt. På grund af samspillet mellem disse kriterier er det enkelte barns placering på listen ikke en given størrelse, og vi kan derfor ikke altid oplyse, hvilket nummer man er på ventelisten. Man kan således godt være nr. 1 i henseende til opskrivningstidspunkt og alligevel blive sprunget over af fx et søskendebarn eller et barn af det andet køn. Vi kan derfor ikke på forhånd garantere en bestemt placering på ventelisten.

NB: Du kan betragte dig som tilmeldt, når du har udfyldt formularen og modtager ikke yderligere bekræftelse på din tilmelding.

CHARLOTTENLUND
- skovbørnehave & vuggestue 

Næste møde afholdes:
Tirsdag d. 28. maj 2024 kl. 10.00

Mødet afholdes udenfor, så tag godt med tøj på - vi mødes i haven bag huset.

AMAGER
- vuggestue

Næste møde afholdes torsdag d. 13. juni 2024 kl. 9.20
-NB: DATOEN ÆNDRET - mødet d. 16. maj er AFLYST. 


ESPERGÆRDE
– skovbørnehave & vuggestue

Næste møde afholdes tirsdag d. 4. juni kl. 10-10.45.

Følg med på de sociale medier

Hvis du gerne vil vide mere om vores daglige arbejde i Bonsai, så følg os ( vores uddannelsescenter Bonsai Institute) på Facebook og Instagram.