Bussens afgangs- og ankomsttider

Morgen

8.00

Afgang Amager [Kornblomstvej]

8.25

Afgang Glyptoteket

Ca. 8.50

Ankomst Charlottenlund

Eftermiddag

14.40

Afgang Charlottenlund

Ca. 15.05

Ankomst Glyptoteket

15.20

Afgang Glyptoteket

Ca. 15.30

Ankomst Amager [Kornblomstvej]

Husk at ankomme til bussen i god tid; ca. 10 minutter før bussens afgang. Bussen kan desværre ikke vente på jer, hvis I er forsinkede.
Personalet møder 10 minutter før bussen afgår og står parat til at tage imod børnene.
Husk altid at informere personalet, hvis dit barn en dag ikke skal køre med bussen hjem.

Rutiner i forbindelse med buskørslen:

Afgang om morgenen: 

Det er vigtigt at komme til bussen i god tid om morgenen – dette for at sikre, at børn og personale ikke bliver unødigt stressede, og at bussen kan opretholde sin planmæssige afgang.

Hvis du har en besked til personalet, kan du notere det på et stykke papir eller give en kort besked ved bussen. Hvis du har noget på hjerte, som kræver lidt flere ord, end bussituationen giver mulighed for [fx dit barns trivsel eller spørgsmål vedrørende indholdet i hverdagen], er du meget velkommen til at ringe op i børnehaven. Hvis personalet har en besked eller forespørgsel til dig, vil du blive kontaktet.

Det er vigtigt at huske at holde fokus på barnet og vinke i det øjeblik, bussen kører.

Hvis du ikke når bussen:

Hvis I skulle være så uheldige ikke at nå bussen, har du mulighed for at aflevere dit barn i børnehaven – helst inden kl. 9.15, så barnet stadig har mulighed for at deltage i sanglegen og få en god start på dagen.

Ankomst om eftermiddagen: 

Når bussen ankommer om eftermiddagen, vil en medarbejder komme ud til forældrene og fortælle om dagens forløb, og først herefter vil børnene komme ud af bussen. Børnene registreres, efterhånden som de går ud af bussen, for at personalet kan være sikre på, at børnene bliver hentet af forældre eller betroede voksne.

Hvis en anden person skal afhente dit barn:

I dette tilfælde skal du sørge for at underrette personalet ved bussen om morgenen eller eventuelt indtale en besked på børnehavens telefonsvarer: 39 31 19 20.

NB: Hvis dit barn ikke er blevet afhentet ved bussen:

I dette tilfælde vil personalet tage barnet med ud til vores vuggestue på Amager [adresse: Røsågade 2, st. th., 2300 Amager].
Vuggestuens tlf. nr. er: 32 54 19 20.