Madplan:

Morgenmåltid:
For de børn, som møder tidligt ind, vil der indtil kl. 8.30 blive tilbudt et let morgenmåltid i form af et stykke hjemmebagt grovbrød og lidt af årstidens frugt.

Frokostmenu:

Mandag: Grød af fuldkornsris med frugtmos og sæsonbaserede toppings. Hertil hørfrøolie.
Tirsdag: Vores turdag. Her spiser vi Aurions rugbrød med 4 slags biodynamisk og vegetarisk pålæg.
Onsdag: “Alt-i-gryden”-dag, hvor det fortrinsvis er curryretter, daal og andre sammenkogte retter med tilbehør af pasta, ris eller bønner.
Torsdag: Store grøntsags-dag! Vi spiser 4 slags af sæsonens grøntsager tilberedt på forskellig vis med fuldkornsris som basis.
Fredag: Grøntsagssuppe fremstillet af sæsonens bedste grøntsager og krydderurter. Hertil hjemmebagt brød, croutoner eller bønner.

 

Eftermiddagsmenu:

Mandag: Ovnstegte kartofler og brød med smør.
Tirsdag: Boller med smør og frugt.
Onsdag: Brød med smør og frugt.
Torsdag: Brød med pålæg og frugt.
Fredag:  Ovnstegte kartofler + frugt.

 

Du kan læse meget mere om vores madkultur her.